προορισμός…γεύση!

Απόλυτη γεύση από μυθικής αξίας ρόδια της αυθεντικής ελληνικής ποικιλίας Ερμιόνης, βιολογικής καλλιέργειας και ιδιαίτερης επεξεργασίας του χυμού τους έτσι ώστε να έχουμε το Νέκταρ του ροδιού.
petimezi-rodi-web
Παρασκευάζεται με συμπύκνωση εν κενό του χυμού του ροδιού και αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή διακριτικής γεύσεις σε ψητά (κυνήγια, πουλερικά) καθώς και για κάθε είδους σαλάτες.
Ιδανικό για επιτυχημένα κοκτέιλ καθώς επίσης στην ζαχαροπλαστική και στις φρουτοσαλάτες.
Μια κουταλιά κάθε μέρα μπορεί να σε τονώσει και να σε γεμίσει ενέργεια καθώς το ρόδι είναι πλούσιο σε φολλικό οξύ, βιταμίνες Α, C, Ε, σίδηρο, κάλιο και φυτικές ίνες. Ενώ επίσης καθαρίσει τις αρτηρίες και βοηθού στην ομαλή λειτουργία του κυκλοφορικού.
Οι «ΔΡΥΠΕΣ» με μεράκι και σεβασμό στη παράδοση, αποφάσισαν καλλιεργώντας βιολογικά την αυθεντική ποικιλία ροδιάς Ερμιόνης, να ικανοποιήσουν κάθε λογής ¨ουρανίσκο¨, δημιουργώντας ένα μικρό ελιξίριο… το πετιμέζι ροδιού.
Η οικογενειακή επιχείρηση μας με σεβασμό στη φύση και στις παραδόσεις του τόπου μας ασχολείται 3 γενιές τώρα με της αγροτικές καλλιέργειες, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας. Το 1998 εντάξαμε τις καλλιέργειες μας στην βιολογική γεωργία, είμαστε πιστοποιημένοι στο Ινστιτούτο ελέγχου βιολογικών προϊόντων  Βιοελλάς.
Το 2001 επενδύσαμε στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων συσκευαστηρίου νωπών φρούτων και ενός δικτύου διανομής, περιορίζοντας έτσι τους ενδιάμεσους κρίκους της προμηθευτικής αλυσίδας ούτως ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα όπως επίσης καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές.
Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για τους συνανθρώπους μας που μας στηρίζουν.
Μέσα στο 2011 δημιουργήσαμε μια δεύτερη σειρά μεταποιημένων αγροτροφίμων που περιλαμβάνει μαρμελάδες, χυμούς, ημίξερα, αποξηραμένα, πελτέδες.
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στην Αρχαία Σικυώνα Κορινθίας, ένα όμορφο χωριό 28 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κορίνθου. Εκεί, στις ιδιοκτήτες εκτάσεις και εγκαταστάσεις μας, ασχολούμαστε καθημερινά με την παραγωγή βιολογικά πιστοποιημένων φυσικών αγροτροφίμων που προέρχονται αποκλειστικά από τα βιολογικά μας αγροκτήματα και διακρίνονται για την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία.
Τα αγροτρόφιμα που καλλιεργούμε και παράγουμε στα βιολογικά μας αγροκτήματα είναι τα εξής: Λαχανικά εποχής, Βερύκοκα, Ρόδια, Κυδώνια, Πορτοκάλια, Λεμόνια Μανταρίνια, Ελιές βρώσιμες. Από αυτά συλλέγουμε με μεράκι τους καλύτερους καρπούς και φτιάχνουμε Μαρμέλαδες, Βερύκοκο, Ρόδι, Κυδώνι, Πορτοκάλι, Λεμόνι, Μανταρίνι, Πορτοκάλι με Λεμόνι, Πελτές Κυδωνιού, Πετιμέζι και σιρόπι ροδιού, Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Η παραγωγή των αγροτροφίμων είναι περιορισμένη, αφού βασίζεται αποκλειστικά  στο μέγεθος της παραγωγής ανά καλλιεργητικής περιόδου.
Τα αγροτροφίμων προϊόντα  μας είναι διαθέσιμα σε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ (Βασιλόπουλος, Μετρο, My Market, Bazaar, Σκλαβενιτης) και σε επιλεγμένα παντοπωλεία (το Παντοπωλείο της Μεσογειακής διατροφής, Μανδραγόρας, Αγρίλι, Isola di Spezzie κ.α)
Ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγής και επεξεργασίας των φρούτων μας και των μεταποιημένων αγροτροφίμων μας ούτως ώστε να διασφαλίσουμε εξαιρετική ποιότητα, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας ενώ παράλληλα φροντίζουμε οι τιμές μας να παραμένουν ανταγωνιστικές
Στοιχεία επικοινωνίας 
Γιαννάκαινας Παναγιώτης 6977330789
Τηλ. 2742022168 2742022189
Τ.κ.20200 Αρχαία Σικυών Κορινθίας
http://www.drupes.gr/
email [email protected] [email protected] 

Twitter, FB/Drupesorganic

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *