προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 50 λεπ Total Time 1 ώρα 10 λεπτά. Servings: 10

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Χτυπάω με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη ώσπου αφρατέψει και να γίνει κρέμα. Σταδιακά προσθέτω τα αυγά συνεχίζοντας να χτυπάω το μίγμα. Κατόπιν προσθέτω το αλεύρι και την φουντοκόψιχα.

  2. Αλείφω το ταψάκι με λίγο βούτυρο και στρώνω την σφολιάτα, φροντίζοντας να καλύπτει τα τοιχώματα και να εξέχει λίγο. Αδειάζω μέσα το μίγμα και το στρώνω με ένα κουτάλι. Κόβω την κουβερτούρα σε κομματάκια και τα «βυθίζω» μέσα στο μίγμα. Ψήνω στους 180°C για 45 με 50 λεπτά. Σερβίρω τη πίτα ζεστή και τη πασπαλίζω με άχνη ζάχαρη.

Keywords: φουντουκόπιτα με σοκολάτα

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Flavorful

  1. germar

    Flavorful