προορισμός…γεύση!

Το Χρυσόμελο είναι μια ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τους μελισσοκόμους Ιωάννη Ταμπάρη και Χρυσοθέμη Νικηφόρου. Η μελισσοκομική τους βάση βρίσκεται στο Πλατύ Μεσσηνίας (Καλαμάτα) και η έδρα της επιχείρησης είναι Ιθάκης 56, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου εκεί γίνεται και η τυποποίηση όλων των προϊόντων τους.
Το Χρυσόμελο παράγει και παρασκευάζει διάφορες ποικιλίες ελληνικού μελιού, γύρης ανθέων και βασιλικού πολτού.
Στόχος τους είναι το Χρυσόμελο να διαφοροποιηθεί στην αγορά. Αυτό το έχει καταφέρει παράγοντας νέα καινοτόμα gourmet προϊόντα με βάση πάντα το μέλι!
Συνεργάζονται με τεχνολόγο τροφίμων και chef και έχουν καταφέρει να λανσάρουν στην αγορά, διάφορες σπάνιες και ιδιαίτερες ποικιλίες μελιού, όπως είναι το Μέλι Βελανιδιάς και το Μέλι Ερείκης, ενώ ένας ξεχωριστός κωδικός δική τους καινοτομίας είναι το Θυμαρίσιο μέλι με Μύρτιλο.
Στο Χρυσόμελο, η εμπιστοσύνη, ο επαγγελματισμός, η ομαδικότητα, η καινοτομία και κυρίως η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτα!
Στόχος τους είναι να αυξήσουν τις πωλήσεις τους 20% τα επόμενα 2 χρόνια στην ελληνική αγορά αλλά και να εξάγουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό.
Ήδη τα προϊόντα του Χρυσόμελου είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Κύπρο.
Για περισσότερες πληροφορίες
http://www.xrysomelo.com/

xryso-105-web xryso-107-web xryso-131-web xryso-133-web xryso-156-web

1 Comment

  1. Excellent!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *