προορισμός…γεύση!

Σπετσοφάι πηλιορείτικο

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 15 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 35 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω 4 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο. Ρίχνω τις πιπεριές και της σοτάρω σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτω τα ντοματάκια, τα δαφνόφυλλα, και το σκόρδο. Προσθέτω τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνω και αφήνω να μαγειρευτούν σε σιγανή φωτιά για 8-10 λεπτά.

  2. Σε ένα δεύτερο βαθύ τηγάνι, ρίχνω 2 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο να ζεσταθούν. Προσθέτω το λουκάνικο και τηγανίζω καλά μέχρι να ροδίσει. Σβήνω με το τσίπουρο και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνω τα λουκάνικα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
    Αφήνω το σπετζοφάι να βράσει για 8-10 λεπτά ακόμα και το σερβίρω ζεστό ή χλιαρό.

Keywords: σπετσοφάι, παραδοσιακό, λουκάνικο, πιπεριές, μεζές, σπετζοφάι

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Wow, this amazing!

  1. madelainecota32

    Wow, this amazing!