προορισμός…γεύση!

Αρακάς ανοιξιάτικος

Αρακάς ανοιξιάτικος

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 5 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 25 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Άνοιξη

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω το ελαιόλαδο σε μια μέτρια κατσαρόλα και το ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω το κρεμμύδι και σοτάρω για 3-4 λεπτά μέχρι να ξανθίνει. Προσθέτω το σκόρδο, τον αρακά, τη ζάχαρη και το ζωμό και μαγειρεύω για 15-20 λεπτά μέχρι ο αρακάς να μαλακώσει. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά, αλατοπιπερώνω, ανακατεύω και αφήνω τον αρακά για 10 λεπτά. 

  2. Παίρνω 1 φλυτζάνι από τον αρακά και το ρίχνω στο μούλτι. Προσθέτω την μέντα, το γιαούρτι και το βούτυρο και τα πολτοποιώ καλά.

  3. Αδειάζω τον πουρέ μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύω καλά.
    Σερβίρω τον ανοιξιάτικο αρακά ως συνοδευτικό σε ψητά κρεατικά.

Keywords: αρακας ανοιξιατικος

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    ❤️ ❤️ ❤️

  1. madelainecota32

    ❤️ ❤️ ❤️