προορισμός…γεύση!

Βαυαρικά λουκάνικα γεμιστά με τυριά και καυτερή σάλτσα

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Βάζω το ελαιόλαδο σε ένα μικρό κατσαρολάκι να ζεσταθεί. Ρίχνω τις πιπερίτσες και τις σοτάρω για 1 λεπτό. Προσθέτω την πάστα σκόρδου, τη σάλτσα ντομάτας και το αλάτι. Ανακατεύω καλά και αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να συμπυκνωθεί.

  2. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύω τα δύο τυριά. Χαράζω τα λουκάνικα, κάθετα στη μέση, προσέχοντας να μην τα κόψω μέχρι την άκρη τους.

  3. Τα ανοίγω λίγο και με ένα κουταλάκι βάζω κατά μήκος, λίγη από την καυτερή σάλτσα. Γεμίζω με αρκετά τυριά και τοποθετώ τα λουκάνικα σε ένα ταψάκι, κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο. Βάζω το ταψάκι στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα λουκάνικα και να λιώσουν τα τυριά.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: βαυαρικά λουκάνικα γεμιστά με τυριά,καυτερή σάλτσα

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Ντίνα Νικολάου: Βαυαρικά λουκάνικα γεμιστά με τυριά και καυτερή σάλτσα – ταιριάζουν τέλεια με μία παγωμένη μπύρα – Made in Greece

    […] […]

  2. manyrone

    Tastes great!

  1. manyrone

    Tastes great!