προορισμός…γεύση!

Μαρμελάδα καραμέλα γάλακτος

Μαρμελάδα καραμέλα γάλακτος

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Cook Time 20 λεπ Total Time 20 λεπτά.

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω την ζάχαρη σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι και ζεσταίνω σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και καραμελώσει. Δεν ανακατεύω καθόλου για όση ώρα λιώνει η ζάχαρη. Αν χρειαστεί, ανακινώ μόνο το τηγάνι.

  2. Αφού καραμελώσει η ζάχαρη, προσθέτω σταδιακά το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να τελειώσουν και τα δύο αυτά υλικά και συνεχίζω το βράσιμο για 5 λεπτά ακόμα.

  3. Αποσύρω από τη φωτιά και μεταφέρω τη μαρμελάδα σε ένα αποστειρωμένο βάζο. Την αφήνω να κρυώσει και την διατηρώ στο ψυγείο.

Note

Για μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γεύση στη μαρμελάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλατισμένο βούτυρο. Θα εκπλαγείτε από τη γεύση της.

Keywords: μαρμελάδα καραμέλα γάλακτος

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Excellent!

  1. gargorg

    Excellent!