προορισμός…γεύση!

Νέα Σειρά Δημητριακών!

Η “Le Petit Déjeuner” είναι μια νέα σειρά δημητριακών για όλες τις ηλικίες που δίνουν ξεχωριστή αξία στο πρωινό.
Η σειρά “Le Petit Déjeuner” καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις ηλικίες, με δημητριακά απίστευτα νόστιμα, πλούσια σε βιταμίνες και φυτικές ίνες. Επίσης κάποια από τα προϊόντα της “Le Petit Déjeuner” είναι ειδικής διατροφικής αξίας, όπως τα προϊόντα χωρίς γλουτένη για καταναλωτές που υποφέρουν από κοιλιοκάκη και δυσανεξία στη γλουτένη.Η “Le Petit Déjeuner” δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μια σειρά δημητριακών υψηλής ποιότητας.

GRANOLA
granolaGranola Chocolate / Fruits
(σακούλα 350gr)
Τραγανό, ξεροψημένο μείγμα δημητριακών και βρώμης με απολαυστική σοκολάτα ή κόκκινα super fruits (φραουλα, cranberry, raspberry, choceberry) και σύμπλεγμα βιταμινών.
Είναι υπέροχο και σαν σνακ.

 

MUESLI
musliMuesli Goji Berry
(σακούλα 300gr)
Το muesli με super fruits, goji berry, σταφίδα και μήλο σε συνδυασμό με τη βρώμη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης (με φυσικά σάκχαρα) αποτελεί μία πολύ ποιοτική πρόταση στην αγορά των δημητριακών.

 

 

SNACK ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
snackΒασικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς δημητριακών “Le Petit Déjeuner” είναι ο εναλλακτικός τρόπος κατανάλωσης των δημητριακών σαν σνακ.
Έκτος από το συνδυασμό τους με γάλα και γιαούρτι είναι υπέροχα και σκέτα σε πρακτικές συσκευασίες, ιδανικές για το γραφείο, το σχολείο και τη δουλειά. Καταναλώνονται ευκολότερα στην καθημερινότητα λαμβάνοντας όλες τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες που προσφέρουν τα δημητριακά.

ΚΑΝΕΛΑΚΙΑ
(170gr)
Νέα πρόταση στην αγορά των δημητριακών από την “Le Petit Déjeuner”. Τραγανές μπουκίτσες ολικής άλεσης με πλούσια γεύση κανέλας, η οποία είναι ευεργετική για τον οργανισμό. “Εγκληματικά” απολαυστικό σνακ δημητριακών!

ΠΡΑΛΙΝΑΚΙΑ (170 gr)
Η “Le Petit Déjeuner” προτείνει ακόμα ένα νέο προϊόν στην αγορά των δημητριακών. Τραγανές μπουκίτσες ολικής άλεσης βουτηγμένες σε πραλίνα φουντουκιού. Τα πιο νόστιμα σνακ!

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
gluten-freeCorn Flakes χωρίς Γλουτένη και Λακτόζη (300 gr)
Τραγανές, ξεροψημένες νιφάδες καλαμποκιού, φτιαγμένες σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή.

Μπάρες δημητριακών (129gr) Με μαύρη σοκολάτα και κόκκινα φρούτα χωρίς Γλουτένη
Νιφάδες από τραγανό ρύζι και καλαμπόκι σε συνδυασμό με μαύρη σοκολάτα ή κόκκινα φρούτα. Εξαιρετικά νόστιμο σνακ με ελάχιστες θερμίδες. Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη είαιν πιστοποιημένα από την aCert και είναι κατάλληλα για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη.

 

 

ΠΑΙΔΙΚΑ Δημητριακά
kidsΤα παιδικά δημητριακά “Le Petit Déjeuner” είναι το τέλειο πρωινό για τα παιδιά. Παραμένουν εξαιρετικά τραγανά ακόμη και μέσα στο γάλα. Πολύ γευστικά και πλούσια σε μέταλλα και βιταμίνες.
Honey Rings (250 gr)
Τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών βουτηγμένα στο μέλι.
Choco Pops (250 gr)
Εξαιρετικά τραγανές νιφάδες ρυζιού της “Le Petit Déjeuner” βουτηγμένες σε απολαυστική σοκολάτα.
Choco Shells (250 gr)
Ξεροψημένες νιφάδες σιταριού της “Le Petit Déjeuner” βουτηγμένες σε σοκολάτα.
Choco Balls (250 gr)
Τα Choco Balls της “Le Petit Déjeuner” είναι τραγανές και πολύ νόστιμες σοκολατένιες μπαλίτσες δημητριακών.

SILHOUETTE
shilloutteΝιφάδες από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης, πλούσιο σε φυτικές ίνες με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπη σε συνδυασμό με σοκολάτα και εξωτικά φρούτα. Σε νέα χρηστική συσκευασία με zipper για την καλύτερη συντήρηση των δημητριακών σας!!
Silhouette (375 gr)
Απλές νιφάδες απο ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης
Silhouette Chocolat (375 gr)
Νιφάδες απο ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης με απολαυστική σοκολάτα για να γίνει πιο γευστικό το πρωινό σας.
Silhouette Fruits (375 gr)
Νιφάδες απο ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης με εξωτικά φρούτα, τα οποία δίνουν μια διαφορετική νότα στο πρωινό σας.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *