προορισμός…γεύση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός “The Burger Challenge” που διοργάνωσε η Délifrance Hellas την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο εστιατόριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Clap the restaurant.
gs0649w Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους καταξιωμένους σεφ Χρόνη Δαμαλά, Νίκο Καραθάνο, Γκίκα Ξενάκη, Ηλία Σκουλά και τον food consultant Χρήστο Σοκόλη, ανέλαβε το ευχάριστο έργο να αναδείξει το καλύτερο burger. Οι καλεσμένοι ήταν γνωστοί σεφ, δημοσιογράφοι και ειδικοί της γαστρονομίας.
gs0722wgs0751w Οι 11 διαγωνιζόμενοι σπουδαστές μαγειρικής και αρχάριοι σεφ όλης της χώρας έβαλαν τα δυνατά τους και παρουσίασαν στους κριτές burger με έμπνευση από αγαπημένες μεσογειακές συνταγές και ξεχωριστά υλικά όπως γαριδάκι συμιακό, ροδοσταμιά, ξύγαλο Σητείας σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα ψωμιά της Délifrance.
gs0598w gs0601w gs0689w Νικήτρια αναδείχθηκε η σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου, παρουσιάζοντας ένα burger από κουνέλι στιφάδο με νεροκάρδαμο, γλιστρίδα, καραμελωμένα κρεμμύδια, ξύγαλο Σητείας και λαλάγγια πατάτας σε ψωμί brioche βουτύρου Délifrance. H Κωνσταντίνα, μαζί με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει στο Monaco στις 27 Νοεμβρίου για να παρακολουθήσει το Chefs’ World Summit, το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο υψηλής γαστρονομίας με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 σεφ απ’ όλο τον κόσμο!
gs0811w gs0786w Ένας πραγματικός παγκόσμιος κόμβος της μαγειρικής τέχνης, το Chefs’ World Summit έχει σχεδιαστεί ώστε να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει μια νέα γενιά σεφ, με θεματικά σεμινάρια και workshops σε συνδυασμό με μια έκθεση 5.500 τ.μ. με προϊόντα υψηλής ποιότητας.
gs0703w gs0692w

1 Comment

  1. Flavorful

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *